Kor lilleformat 3 

Kor a la Carte

Navnet leder tankerne hen mod noget med mad. Her er det dog ikke politistationens kantine. der tænkes på.

Kor a la Carte er Odense Politiorkesters hemmelige våben. Diskret placeret bag orkestret i sort tøj, som var de fra en hemmelig politiafdeling, synger de så man nægter at tro, at der er tale om amatører. A la Carte betyder for os, at programudvalget kan bestille fra et kæmpe menukort af klange, toner og rytmer. Skal der bruges backing til en solist eller folk fremme på scenekanten i duetter eller trioer, så er koret klar. De byder også ind med egne numre akkompagneret af orkestret. Endelig er de også altid med på passende udklædning så ellers kendte melodier, kan nå nye højdepunkter.

Koret blev præsenteret ved julekoncerterne for første gang i 1997. Altså har vi haft endnu en mærkedag at fejre i 2017. Koret har faktisk altid været nemme at have med at gøre. Koret blev til, da orkestret havde et stort ønske om at få sit eget rytmiske kor, der kunne løfte julekoncerterne til et nyt niveau. Heldigvis har vi også stor glæde af dem ved mange andre lejligheder i løbet af året.

Styrken består som regel af 12 dygtige sangere. Nogle gange lidt flere og andre gange lidt færre, hvilket er afhængig af hvilken slags koncerter vi laver. Men kvalitet går de aldrig ned på. De synger alle sammen i forskellige kor og sammenhænge rundt omkring på Fyn. Flere af dem er også at finde på de store amatørmusicalscener, som spreder glæde gennem året.

Odense Politiorkester er utrolig stolte af, at kunne have eget kor med rundt til koncerter. Uanset hvilket arrangement der skal optrædes til, så er de klar.

 

 

HVM

 

stottemedlem

 

medlem